Michels Webdesign

een betaalbare Joomla en WordPress webdesigner..

Onderhouden van u Joomla website

Uw Joomla website zelf onderhouden, of toch liever laten onderhouden?

u joomla website laten onderhouden

U Joomla website laten onderhouden door Michels Webdesign?
Belangrijk is dat uw website up-do-date is, er komt een hoop werk bij kijken en kan soms ook aardig ingewikkeld zijn. Waardoor soms dingen onduidelijk kunnen zijn of niet juist worden ingevoerd waardoor zoekmachines u webpagina('s) niet goed gevonden kunnen worden. Wij kunnen u hierbij helpen.

Michel's Webdesign bied u daarom een Website onderhouds dienst aan. Wij kunnen door middel van aanpassingen snel en goed ons werk uitvoeren en voor u misschien een last van de schouders.

Geef uw aanpassingen en evt vragen aan ons door via informatie formulier en wij zullen ons best doen de aanpassingen binnen 48u te verrichten en uw vragen te beantwoorden. En hopen hierbij voor u dat het allemaal een stukje makkelijker wordt gemaakt.

 

U Joomla Website laten onderhouden, maar wat kost het?

Wij zien Website onderhoud als een deel van onze service. En daarvoor rekent Michel's Webdesign slechts een klein bedrag. Heeft u door Michel's webdesing geen website laten ontwerpen? Ook voor u bieden wij onze service graag aan. Dit kan echter alleen als uw website is ontworpen vanuit Joomla CMS.

Bent u inmiddels over en wilt u website onderhoud aanvragen?

U kunt via informatie formulier een aanvraag insturen en zullen ons best doen binnen 48u uw aanvraag te beantwoorden. In onze reactie voegen wij een offerte toe die door Michel's Webdesign is opgesteld voor het onderhouden van uw website. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen zullen wij de door uw gewenste aanpassingen uitvoeren op uw website.

Migratie Joomla

Wanneer u een Joomla! website heeft in de versie 1.5 of 2.5 dan is het verstandig en aan te raden een migratie te laten uitvoeren naar de nieuwe versie 3.x
Deze nieuwe versie is sterk verbeterd ten aanzien van de oude op het gebied van veiligheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid.
Kijk hier verder waarom joomla migratie belangrijk is.