Michels Webdesign

een betaalbare Joomla en WordPress webdesigner..

Joomla Template laten Ontwerpen.joomla template ontwerper

Tegenwoordig maken alle CMS systemen en dus ook Joomla! het mogelijk om meerdere lay-outs (Templates) te bouwen voor uw website. Wilt u uw joomla template laten ontwerpen door Michels Webdesign de template ontwerper?

Er zijn talloze webdesign bedrijven die gratis templates voor Joomla! En andere CMS systemen op de markt brengen.
Het nadeel van deze gratis templates is dat u zich daarmee onvoldoende onderscheidt van andere bedrijven.

Want voor een website heeft u een bepaald ontwerp nodig (design) naar u eigen huisstijl.
Michels Webdesign is de joomla template ontwerper die dit voor u kan realiseren.
Er zal een op maat gemaakt design ontwikkeld worden naar u huisstijl en zal vervolgens geimplementeerd worden in uw Joomla website.
Dit alles kunnen wij voor een betaalbare prijs.

 

Unieke Joomla Template ontwerper

Wij maken een speciaal nieuw design in u eigen huisstijl en zetten deze om in een Joomla Template. Maar we kunnen ook uw huidige design of huisstijl gebruiken bij het ontwikkelen.

Kijk voor de kosten voor een template bij onze tarieven. De kosten zijn vanaf omdat niet goed van te voren in te schatten is hoeveel uur werk er in gaat zitten. Wel kunnen wij nadat u heeft omschreven hoe de template eruit moet gaan zien hoeveel de totale ontwikkeling zal gaan kosten.

 

Een bestaande Joomla Template!

Er wordt tegenwoordig ook veel gebruik gemaakt van al bestaande templates die aangepast worden aan specifieke wensen. Wel is het vaak te zien en heeft u een minder uniek ‘eigen’ design.

 

Joomla Webdesign en Onderhoud.

Naast de Template ontwerpen kan Michels webdesign elke bestaande website omzetten naar een Joomla website, zodat u daarna via het Joomla CMS (Content Management Systeem) zelf eenvoudig teksten kunt wijzigen, foto's kunt toevoegen. De teksten voert u in doormiddel van een editor en werkt zoals Word. En joomla is erg uit te bereiden met verschillende modules. b.v. contact formulier, gastenboek, fotoslide etc..

En naast het ontwerpen van template of design kunnen wij ook de website onderhouden als u er toch niet uit gaat komen of er te weinig tijd voor hebt, dit kunnen wij doen tegen een scherp tarief.
Heeft u hier vragen over dan kunt u altijd via ons informatie formulier u vraag stellen.

 

Bent u Geïnteresseerd geraakt naar deze template ontwerper? Neem dan Contact met ons op.
Of vul ons informatie formulier in.